Breaking News

Promosi Shaklee Mac 2015

red_hot_deal

Wow..Promosi shaklee Mac 2015 ni dimulakan dengan promosi yang berganda-ganda hebatnya dari Shaklee.bukan setakat 1, tapi 4 promosi dari shaklee bulan ini: (Klik pada nama vitamin di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai keistimewaannya)

  1. Energizing soy protein – BUY 6 FREE 1*
  2. Energizing soy protein - BUY 2 GET 5% discount*
  3. Vitalea for Children - BUY 3 FREE 1*
  4. Zinc complex – BUY 3 FREE 1*

*kalau tak nak, beli 6 / 3 pun tak pe, saya ada harga special untuk anda…PM saya :)

promosi shaklee mac

 

Selain itu, jom tengok apa dia TOP 5 BEST SELLER SET SHAKLEE?

 

SET MENYUSU SHAKLEE

promosi shaklee februari 2015APA KEBAIKAN SET MENYUSU SHAKLEE?

① SUSU AKAN MENJADI LEBIH PEKAT

② MEMBEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN.

③ PROSES MEMBUANG AIR BESAR MENJADI MUDAH TANPA SEMBELIT.

④ KULIT DAN PAYUDARA MENJADI CANTIK

Baca selanjutnya di: keistimewaan set menyusu shaklee

 

SET KURUS SHAKLEE

Set Kurus Shaklee

Nak tahu set kurus SHAKLEE yang berkesan? Set kurus shaklee terbhagai kepada 2 iaitu SET KURUS SHAKLEE PREMIUM atau SET KURUS SHAKLEE BAJET.

Baca selanjutnya di: keistimewaan set kurus shaklee

 

 

 

 

SET KESUBURAN SHAKLEE

promosi shaklee Set kesuburan

Nak tau apa rahsia yang membuatkan saya dapat hamil dalam masa 40 hari. Perlu diingatkan, makan vitamin saja tak cukup kalau anda tak amalkan tips yang akan saya ceritakan ni. Tips ini juga saya buat setelah membuat banyak kajian bagaimana nak hamil.

Baca selanjutnya di: keistimewaan set kesuburan shaklee

 

 

SET KECANTIKAN SHAKLEE

set kecantikan shaklee

So far, banyak2 set dalam shaklee set kecantikan shaklee ni lah yang paling laris dan selalu sangat sold out beberapa vitaminnya. Contohnya tahun lepas kami terpaksa menunggu sampai 6 bulan untuk kemunculan vitamin C. Rupanya bila dia muncul dengan improved formula lagi…

Baca selanjutnya di: keistimewaan set kecantikan shaklee

 

SET GEMUK SHAKLEE

promosi set gemuk shakleeBila saya tengok pada diri saya, dulu masa study saya memang keping sangat2, sampai kena tiup angin pun boleh terikut arah angin tu..Macam2 dan saya makan untuk gemuk..weight gain dr farmasi ya Allah, jangan cakaplah bau dia je dah buat saya nak muntah..kemudian saya makan pil underground harga rm30 je memang btul2 bawah meja kat kedai jamu, kalau tanya baru diorg keluarkan dari laci..yang ni memang buat saya berpeluh2, selera makan macam apa..sehari makan 4 kali nasi..tapi lepas stop tu, terus turun keping balik..dan badan rasa kurang sihat. Tak payahlah risiko kesihatan untuk dapatkan bentuk badan yang diingini..Buatnya jadi gemuk tak turun2, mendatangkan masalah lain pula, kolestrol tinggi, jantung, kencing manis…dsb

JOM Gemukkan badan cara sihat…Misi shaklee adalah untuk menjayakan misi anda dan sihat dalam jangka masa panjang… Baca selanjutnya : Set gemuk shaklee

 promosi shaklee febuari 2015

 

OOPPSSS….ada lagi…promosi kami belum berakhir di sini, jika anda order secara ONLINE di banner ORDER SEKARANG di bawah, anda layak mendapat RM10 lagi diskaun menggunakan kod berikut: VCVDR8..Apa tunggu lagi…cepat sebelum kehabisan.

 

Order-Sekarang

distributor terbaik shaklee

4 comments

  1. sell home online

    Thanks for sharing your thoughts about craft sellers. Regards
    sell home online recently posted…sell home onlineMy Profile

  2. Is the promotion Energizing soy protein BUY 2 GET 5% discount still on in May or June 2015? will it send to doorstep or self collect?

  3. terima kasih atas informasinya :)

  4. I constantly spent my half an hour to read this web site’s articles or
    reviews all the time along with a mug of coffee.
    Hector recently posted…HectorMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Paste your AdWords Remarketing code here